Array ( [language] => nederlands [previous] => disclaimer [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
> Disclaimer Artihove

Disclaimer

Deze website en de informatie daarop zijn uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden met het voornaamste doel om de bezoeker kennis te laten maken met Artihove Regina B.V. en haar producten en diensten. Hierna wordt verwezen naar: ‘Artihove’ en hiermee wordt bedoeld: Artihove Regina B.V. en aan haar gelieerde fiscale eenheden J.H. van Dijk Holding B.V. en IC Space B.V..

Alle diensten, producten en/of werkzaamheden worden verricht op basis van een overeenkomst met Artihove en daarop zijn de algemene voorwaarden van Artihove van toepassing. De algemene voorwaarden van Artihove zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 24187559.

Deze website en de informatie daarop, in ieder geval afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur, zijn beschermd door het auteursrecht en/of andere rechten van intellectuele eigendom. Deze rechten berusten bij Artihove. Daarvan mag niets worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt in welke vorm dan ook. Het gebruik is wel toegestaan voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik of met voorafgaande uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Artihove.

Hoewel Artihove grote zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op de website, garandeert Artihove niet dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Fouten die zijn ontstaan bij deze zo zorgvuldig mogelijke weergave dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een overeenkomst met Artihove te mogen claimen of te veronderstellen. Artihove is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruikmaken van de informatie op de website. Artihove streeft ernaar deze website vrij te houden van schadelijke elementen, zoals virussen, maar kan er niet voor instaan dat deze website daarvan geheel vrij is. Artihove is niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software. 

Artihove is tevens niet verantwoordelijk voor de werking en de inhoud van andere websites waarnaar op deze website wordt verwezen, zoals door middel van hyperlinks.

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Artihove op de website van Artihove.