Array ( [language] => nederlands [previous] => urnen [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => category [name] => Urnen en herinnering sculpturen ) [temp_category] => Urnen en herinnering sculpturen [temp_categoryid] => 68 )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Urnen en herinnering sculpturen

Urnen en herinnering sculpturen

Een mooie, passende plek voor de as van uw dierbare overledene. We hebben een uitgebreid assortiment aan unieke Urnen, mini-urnen, sculptuururnen en sieraden.

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Urn geluk brengen - 019367MKP

Urn geluk brengen

Per stuk

€ 245,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Urn met vereende kracht - 019368MKP

Urn met vereende kracht

Per stuk

€ 245,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Urn samen op de voorste golf - 019369MKP

Urn samen op de voorste golf

Per stuk

€ 245,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Bloei - EIB019377

Bloei

Per stuk

€ 175,45

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Spring tulip - EIB019595

Spring tulip

Per stuk

€ 130,08

Luxe relatiegeschenken van Artihove - De denkende mens - EIB019382

De denkende mens

Per stuk

€ 58,93

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Gekoesterde liefde - EIB019380

Gekoesterde liefde

Per stuk

€ 453,75

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Kostbare schat - EIB017241

Kostbare schat

Per stuk

€ 120,40

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Take care - EIB019383

Take care

Per stuk

€ 42,96

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Verbonden door passie - EIB019375

Verbonden door passie

Per stuk

€ 254,71

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Verbonden door passie - EIB019374

Verbonden door passie

Per stuk

€ 865,15

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Geluk - EIB019378

Geluk

Per stuk

€ 42,96

Vanaf 10 stuks

€ 39,02

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Geluk brengen - EIB019381

Geluk brengen

Per stuk

€ 38,12

Vanaf 10 stuks

€ 34,30

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Hart voor elkaar (urn) - EIB019372

Hart voor elkaar (urn)

Per stuk

€ 47,80

Vanaf 10 stuks

€ 43,02

Luxe relatiegeschenken van Artihove - De denkende mens - EIB016989

De denkende mens

Per stuk

€ 361,79

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Elfje - EIB016943

Elfje

Per stuk

€ 574,75

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Omhelzing - EIB019505

Omhelzing

Per stuk

€ 1.179,75

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Voor altijd - EIB019504

Voor altijd

Per stuk

€ 1.179,75

Urnen en herinnering sculpturen

Een urn is de laatste rustplaats van een persoon die u dierbaar is. Het is daarom vanzelfsprekend dat u graag wilt dat de urn de overledene eer aan doet. Een mooi persoon verdient een mooie urn. Eén die past bij het leven van de overledene. Het doet u denken aan alle mooie momenten die u samen heeft beleefd elke keer als u het ziet staan. Bij Artihove begrijpen we het belang van een bijzondere urn maar al te goed. Daarom vindt u bij ons verschillende soorten hiervan in keramiek.

Bijzondere urnen kopen

De urnen in onze collectie zijn handgemaakt door kunstenares Corry Ammerlaan. Corry Ammerlaan is beeldend kunstenares en levert al jarenlang verschillende soorten kunst aan Artihove. De urnen zijn rustig, elegant en geven door het sculptuur bovenop een persoonlijke, krachtige noot mee. Het zijn ware kunstobjecten en daarom zeer geschikt om op een prominente plek in huis geplaatst te worden.

De kleine sculpturen bovenop de urnen vertegenwoordigen ieder een speciale boodschap. Zo zijn er twee urnen met hart. Deze sculpturen staan voor liefde, hart voor elkaar en geluk, duidelijke, liefdevolle boodschappen. Wanneer u op zoek bent naar een meer bijzondere urn is de ‘vereende kracht’ of ‘samen op de voorste golf’ misschien iets voor u. Deze staan voor het samen zijn in de reis. Hoe u dit interpreteert is aan u. Misschien denkt u bij de reis aan het geleefde leven. Of juist aan de reis naar het leven na de dood. Welk gevoel de urnen ook bij u opwekken, de urnen stralen kracht en leven uit.

Persoonlijke urnen

Een urn moet passen bij het leven van uw dierbare. Om deze nog persoonlijker te maken bieden wij bij Artihove de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Indien mogelijk kunt u deze ook op een tekstplaatje laten bedrukken en op de urn plaatsen. Op dit tekstplaatje kunt u bijvoorbeeld een mooie quote of een belangrijke datum uit het leven van de overledene laten graveren. Op deze manier kunt u een urn kopen die nog persoonlijker is.

Twijfelt u of de tekst die u in gedachte heeft op de urn geplaatst kan worden? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Urnen in opdracht laten maken

Vindt u binnen ons assortiment geen geschikte urn, maar vindt u het idee van een urn kopen als kunstobject wel interessant? Dan is het bij Artihove ook mogelijk om één in opdracht te laten maken. Op deze manier kunt u een urn kopen die volledig naar wens is gemaakt door een van onze kunstenaars. Zo bent u verzekerd van een unieke urn, die volledig is ontworpen met het leven van de overledene in gedachte. Materiaal, vorm, tekst, alles is in overleg mogelijk.

Kijk op onze pagina Kunst in Opdracht wat wij voor u kunnen betekenen. Neem ook gerust contact met ons op om uw wensen alvast te bespreken. Dan kijken we samen welke kunstenaar het beste bij uw wens past. Het belangrijkste is dat u goed de tijd neemt voordat u overgaat tot het selecteren van een urn. Onze medewerkers nemen dan ook ruim de tijd om met u om tafel te gaan en om uw wensen te bespreken.

Unieke urn kopen van Artihove.nl

Artihove werkt al jaren samen met verschillende kunstenaars met verschillende stijlen. Door deze lange, intensieve samenwerkingen weten we wat we van onze kunstenaars kunnen verwachten en andersom. Zo kunnen we altijd de geschikte kunstenaar vinden voor uw wens. Weet u nog niet welke stijl u het mooiste zou vinden? Kom dan gerust eens langs en neem een kijkje in onze beeldentuin in Bergschenhoek of bestel de brochure online. Daar kunt u goed zien welke stijl van welke kunstenaar het beste bij u past voor u overgaat tot de urn kopen.

Bij Artihove begrijpen we dat een bijzondere urn kopen een moeilijke klus is. Daarom staan wij klaar om u hierbij te helpen. Of dat nou via de telefoon, de mail of op locatie is, samen zorgen we ervoor dat aan uw wensen wordt voldaan. Zeker bij zoiets belangrijks als het uitzoeken van één voor uw dierbare. Schroom niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te plannen of simpelweg te vragen naar de mogelijkheden.