Array ( [language] => nederlands [previous] => tableware [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [temp_referrer] => Array ( [type] => producttype [name] => Tableware ) )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf € 75, -
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
realtiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13:00
uur besteld morgen in huis !
Tableware

Tableware

Leuke mokken en schalen voor bij u thuis
of om cadeau te geven!

> Living > Tableware
Luxe relatiegeschenken van Artihove - Sterren van mensen - 018231MFO

Sterren van mensen

Per stuk

€ 45,38

Vanaf 10 stuks

€ 39,33

Luxe relatiegeschenken van Artihove - De gouden ster - 018941MKP

De gouden ster

Per stuk

€ 17,55

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Met elkaar - 018485MKP

Met elkaar

Per stuk

€ 21,18

Vanaf 10 stuks

€ 18,15

Bent u op zoek naar een leuke mok om uw koffie uit te drinken? Of een mooie schaal om op tafel te zetten? Bij ons vind je het allemaal terug. Wij hebben mokken en koffiebekers in verschillende stijlen en met verschillende motieven. Vind er een die bij u past! Deze mokken en schalen zijn ook leuk om cadeau te geven, omdat ze allemaal een achtergrondgedachte hebben. Wat dacht u bijvoorbeeld van de mok De gouden ster? De achtergrondgedachte van deze beker is: ik spreek waardering voor jou uit.

Tableware op maat? Onze kunstenaars staan voor u klaar om tableware op maat te maken. Zo kunnen de kernwaarden van uw bedrijf verwerkt worden op diverse artistieke mokken, schalen en borden. Tableware op maat is leuk om in te zetten voor een kerstpakket, als premium voor uw klanten, maar bijvoorbeeld ook als persoonlijk geboortegeschenk.