Array ( [language] => nederlands [previous] => lampen [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => producttype [name] => Design Lampen ) )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Design Lampen

Design Lampen

Mooie design lampen zijn echte sfeermakers.
Een echte blikvanger in uw interieur!

> Living > Lampen
Luxe relatiegeschenken van Artihove - Elegance - 019121MDEC

Elegance

Per stuk

€ 1.660,12

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Open mind - 019084MDEC

Open mind

Per stuk

€ 653,40

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Eclatant - 019059MDEC

Eclatant

Per stuk

€ 3.074,61

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Graphic light bananas - 019057MDEC

Graphic light bananas

Per stuk

€ 665,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - White presence - 019055MDEC

White presence

Per stuk

€ 2.722,50

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Gouden mensen - 019323MDEC

Gouden mensen

Per stuk

€ 142,78

Design Lampen

Verlichting is een van de belangrijkste dingen in huis. Natuurlijk om goed te kunnen zien, maar ook om de juiste sfeer te creëren. Als u een mooi interieur heeft, hoort daar natuurlijk ook een mooie design lamp bij. Het gebrek van design lampen zal afbreuk doen aan de sfeer in huis.

Als basisverlichting kunt u kiezen voor een mooie staande lamp, bijvoorbeeld in combinatie met een plafondlamp. Een mooie design lamp is de blikvanger van uw interieur! In de woonkamer staat een lamp vaak in een gezellige hoek, bijvoorbeeld naast de bank. In de hal zorgt de design lamp voor een gezellige entree. Een lamp maakt een kantoor ook meteen een stuk leuker en sfeervoller!

Assortiment Design Lampen en Vloerlampen 

Artihove heeft veel verschillende soorten staande lampen, ook wel design vloerlampen genoemd, zodat u zelf kunt ontdekken welke er in uw interieur past. De Flashy Angles lamp is bijvoorbeeld erg speciaal, omdat de vlakken buigzaam zijn. Zo kunt u een zeer persoonlijke lamp creëren! De Open Mind lamp van de Italiaanse producent Arti & Mestieri is een meer klassieke lamp. Deze lampen zijn ook bijzonder en mooi wanneer ze uitstaan. Een lamp moet mooi licht geven, maar mag zeker ook aandacht verdienen in de kamer!

Design Lampen Bestellen

Heeft u uw keuze voor een  design lamp al kunnen maken? Plaats dan meteen online een bestelling. Uw bestelling wordt thuisbezorgd of u kunt de lamp komen afhalen in onze showroom in Bergschenhoek. U kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen en ons aanbod met eigen ogen bekijken. Onze medewerkers geven u ook graag advies in uw zoektocht naar de juiste lamp!