Array ( [language] => nederlands [previous] => goed-doel [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
> Artihove en goede doelen

Terug

Download onze brochure

Heeft u interesse om uw wensen en ideeën naar een
uniek object of beeld door ons te laten verzorgen?
Wij gaan graag de samenwerking aan!

Neem contact op

 

Goede Doelen

Artihove heeft voor verschillende goede doelen, instellingen, verenigingen en stichtingen een object of sculptuur in opdracht vervaardigd.

Kunstenaar: Corry Ammerlaan - Van Niekerk

Bekijk en bestel de kunst in opdracht voor goede doelen in de webshop van Artihove. 

WERKVORMM VZW

De François Musin, O.305, is de oudste nog overgebleven IJslandvaarder van België. Het schip heeft een woelig verleden, te vergelijken met de woeste zeeën in het noorden. Vandaag wordt het schip gerestaureerd door WERKVORMM VZW met werkloze werkzoekenden en vluchtelingen. Zij leren nieuwe technieken, werken aan hun kennis en houding en bereiden zich zo voor op de arbeidsmarkt van morgen. De ‘Musin’ is beschermd als varend monument, en zal gerestaureerd worden tot in museale staat. Met de steun van Vlaanderen en onze sponsors realiseren we een win win. Vlaanderen behoudt een belangrijk stuk maritiem erfgoed, en heel wat werkzoekenden zetten hun toekomst op nieuwe sporen door duurzaam werk te vinden.Johan Cruyff Foundation

Speciaal Johan Cruijff beeldje ter ere van 20 jaar Cruyff Foundation. Speciaal voor dit bijzondere hoogtepunt bracht Artihove dit speciale Cruijff beeldje, een waar collectors item, opnieuw uit. De opbrengst van het beeldje komt grotendeels ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation, die als missie heeft het vooruit brengen van jeugd door beweging.

Kunstenaar: Corry Ammerlaan - Van Niekerk

Bekijk en bestel de kunst in opdracht voor goede doelen in de webshop van Artihove.