Array ( [language] => nederlands [previous] => circulair [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
> Circulair

CIRCULAIR
DESIGN

Heeft u een nieuw logo en gebruikt u uw oude bedrijfkleding niet meer? Of gebruikt u tijdens het produceren van uw producten artikelen die u daarna niet meer kunt gebruiken?


Wij weten hier wel raad mee! Wij transformeren uw “afval” naar iets nieuws. Hoe leuk is het als u een product heeft met een verhaal? Alles wat we ontwerpen is geïnspireerd op de unieke identiteit van uw organisatie.

Vindt u het een leuk idee om eens vrijblijvend in gesprek te gaan
over wat wij van uw restproduct kunnen maken?

Neem contact op

A C C E S S O I R E S    G E M A A K T
V A N    O U D E    S T R O P D A S S E N


WIJ MAKEN NIEUWE PRODUCTEN VAN UW “AFVAL”!

Producten hergebruiken is ‘hot’. En met een reden. De wereldbevolking en daarmee de consumptie groeit gestaag en grondstoffen raken op. Daarnaast kan de natuur al het afval niet meer opnemen. Nu worden producten vernietigd aan het einde van hun levensduur, terwijl ze vaak hergebruikt kunnen worden.

Wij zien geen afval, maar mooie nieuwe producten! Producten met een geschiedenis en met een verhaal. Dat past bij ons. Al onze ontwerpen hebben een eigen verhaal met achtergrondgedachte en circulaire producten passen daar perfect bij. Naast iets goeds doen voor de samenleving en het milieu, zijn deze objecten ook gewoon ontzettend leuk en stijlvol!

P R O D U C T E N    G E M A A K T
V A N    G E R E C Y C L E D    P L A S T I C


We vinden het zelf ook erg leuk om op deze manier te werk te gaan. Allereerst omdat we zo een steentje bijdragen aan een betere wereld, maar ook omdat we met veel creativiteit aan de slag kunnen om van 'niets - 'iets' te maken.

Zoals geld voor ons product 'kunst in opdracht' maken wij met circulair design ook onderscheid tussen de volgende type producten:

GROTE OBJECTEN
Bij grote objecten worden onderdelen van het productieproces, of zelfs overbodige oude machines gebruikt om de symbolische waarden van een bedrijf weer te geven in een compleet circulair object. U kunt hierbij denken aan een groot schilderij gemaakt van kleine gerecyclede onderdelen uit het bedrijf, een driedimensionaal kunstobject voor bijvoorbeeld de centrale hal, een wand met circulaire oppervlaktebewerking, of een ontvangstbalie.
 

GESCHENKEN
Onze eigen productiefaciliteit stelt ons in staat circulaire geschenken in opdracht te maken. U kunt hierbij denken aan relatiegeschenken en jubilarisgeschenken. De vorm waarin we dit kunnen maken zijn een kunstobject (sculptuur) of een gebruiksvoorwerp (bijvoorbeeld een schaal of een tas). Wederom leggen wij de symbolische waarden die u over wilt brengen vast in het ontwerp.

PREMIUMS
Ook originele circulaire giveaways zijn mogelijk. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan circulaire sleutelhangers gemaakt van gerecyclede petflessen of koffiebekers. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld onderzetters of snijplanken.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND CREATIEVE VOORSTELLEN
VOOR U!

Vindt u het een leuk idee om eens vrijblijvend in gesprek te gaan
over wat wij van uw restproduct kunnen maken?

Neem contact op

CRISTINA VILLALBA

TAFELS


Op de foto’s ziet u kunstwerken van de Spaanse kunstenares Cristina Villalba. Kenmerkend aan de kunst van Cristina is het onbeperkt hergebruiken van diverse materialen zoals glas, metaal, diverse houtsoorten of materiaal afkomstig uit haar eerdere werken. Zij gebruikt hiervoor de term “Upcycling Art”.

TAFELS


“Als kunstenaar wil ik mijn overtuigingen over duurzaamheid in praktijk brengen en laten zien hoe belangrijk recycling is, in welke vorm dan ook. Dit demonstreer ik met materialen die in principe waren bestempeld als afval.”

Cristina Villalba