Array ( [language] => nederlands [previous] => afstudeergeschenken [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
> Geschenken voor afstudeerder promovendus en geslaagde

Terug

Download onze brochure
Heeft u interesse om uw wensen en ideeën naar een uniek object of beeld door ons te laten verzorgen? Wij gaan graag de samenwerking aan!
Neem contact op


De Rooi Pannen

Exclusieve en feestelijke onthulling ter gelegenheid van de opening van het winkelcentrum in Tilburg.

Geheel gerund door de scholieren van De Rooi Pannen. De opening werd verricht door dhr. Stekelenburg in het bij zijn van kunstenaar Corry Ammerlaan - Van Niekerk. Tevens voor de leraren hebben wij van deze motiverende sculptuur een replica gemaakt.

Achtergrondgedachte: Wie leert, zet steeds een stapje. Kleine stapjes, grote stappen. Brugklassers komen een tikje angstig naar school, zetten stappen en gaan met vertrouwen weer weg. Met een diploma op zak. Als het goed is, tenminste. Klaargestoomd voor het échte werk. In een zee van mogelijkheden. Dat heeft de kunstenaar die dit beeld maakte goed begrepen. Het beeld staat op het terrein van De Rooi Pannen.

Kunstenares: Corry Ammerlaan - Van Niekerk


Materials Innovation Institute

Dit object is speciaal ontworpen om de erkenning en waardering uit te spreken in de vorm van een artistiek geschenk. De kunstenaar heeft bewust gekozen voor de toepassing van een verscheidenheid van materialen die tot op zekere hoogte een belangrijke rol spelen binnen het doctoraal onderzoek.

De doctoraal kandidaat is open en neemt een centrale plaats in. Dit is uitgedrukt in een deel van de gebruikte materialen. Aan de ene kant de solidariteit of zelfs eenheid en aan de andere kant is de transparantie en de openheid benadrukt.
De kandidaat creëert een opening naar de wereld van de industrie en wetenschap. De verschillende functies van het menselijk figuur symboliseren beweging, vooruitgang en innovatie in deze wereld.


Prototype

Schetsontwerp / speciale kaart


Sculptuur

Afstudeergeschenk Erasmus

Achtergrondgedachte kunstenaar: Dit object bestaat uit delen, bewust op een gestapeld. De basis is vervaardigd in graniet, een solide en sterk materiaal dat de solide basis vertegenwoordigd, die de afgestudeerde heeft bij het behalen van het felbegeerde diploma. Hier bovenop is het silhouet van de geleerde Erasmus verwerkt, wat een directe link legt met de Erasmus Universiteit en een stukje klassieke nostalgie weerspiegeld.

Het transparante blok symboliseert enerzijds de vrijheid in denken en het symboliseert tevens als bovenste schakel het brein van Erasmus en van de afgestudeerde.

Op een subtiele manier zijn op alle kanten van het blok woorden uit het "word of honour" gegraveerd, die een directe link leggen met de studie en belangrijke ingrediënten zijn voor een loopbaan en verdere leven in de toekomst.

Wasmodel

Schetsontwerp / speciale kaart


Sculptuur


Download onze brochure

Heeft u interesse om uw wensen en ideeën naar een uniek object of beeld door ons te laten verzorgen ? Wij gaan graag de samenwerking aan!

Neem contact op