Array ( [language] => nederlands [previous] => 3xwoonaccessoiresvooreenstijlvolinterieur [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> 3x woonaccessoires voor een stijlvol interieur

3x woonaccessoires voor een stijlvol interieur


Geplaatst Op Mei 30, 2017, 13:02 | by ArtihoveOf het nu gaat over een kleurrijke vaas, een moderne kandelaar of een tijdloos beeld; woonaccessoires maken ieder huis levendig, sfeervol en persoonlijk. En juist dat laatste is hetgeen, wat een zoektocht naar het perfecte item soms knap lastig kan maken. Gelukkig biedt Artihove woonaccessoires die niet alleen passen in een stijlvol interieur, maar ook bij u als persoon. Voor welke woonaccessoires gaat u?

 

1. Kandelaren voor romantische momenten

Voor veel mensen is kaarslicht de ultieme sfeermaker. Kaarslicht geeft een warm licht, heeft een zachte gloed en haalt het gevoel van romantiek naar boven. Met de kandelaren vanArtihove maakt u het in mum van tijd gezellig in huis. Wanneer u daarnaast nog een ontspannen muziekje op de achtergrond aanzet en met goed gezelschap van een heerlijke wijn proeft, hoeft u verder toch niets anders meer? “Sfeer maak je immers met elkaar”, zoals een van de kandelaren uit de collectie zo mooi omschrijft.

 

Ontdek deze en andere kandelaren in onze webshop.

 

2. Table &Kitchenware, mooi én functioneel

Naast dat woonaccessoires het interieur aankleden, kunnen ze tegelijkertijd ook functioneel zijn. De producten uit de unieke lijn ‘Table & Kitchenware’ van Artihove, zijn hier een goed voorbeeld van. Ze maken het thuis gezellig en zijn ook nog erg handig in gebruik. Neem de prachtige kristallen karaf van kunstenaar Rob Verhoeven. Deze blikvanger leent zich perfect om een ronde Rioja of kruidige Cabernet Sauvignon in te decanteren en zal zeker de aandacht trekken wanneer er iets te vieren valt. De achtergrondgedachte van dit ontwerp is dan ook: “Hoed af voor alles wat is bereikt”.

 

3. Frisse geurverspreiders voor ontspanning

Met geurstokjes in huis ruikt het overal lekker en creëert u een ontspannen sfeer. Wanneer u een keramieken geurverspreider van Artihove in uw interieur zet, heeft u bovendien ook nog eens iets moois om naar te kijken. Deze musthave is er in verschillende prachtige designs zodat die in elk stijlvol interieur goed tot zijn recht komt. De Geluksolifant met paarse bloemen past bijvoorbeeld prachtig in een huis met zachte kleuren en de variant “Zeg het met rozen”, zal zeker de show stelen in een strakke en moderne inrichting.

 

Nieuwsgierig naar meer bijzondere woonaccessoires van Artihove? Kijk dan in onze webshop of bezoek onze prachtige showroom. 

   

 

 


Laat een Reactie Achter: