Vanwege het Coronavirus en veel thuiswerkende mensen, heeft Artihove besloten om ook onder de € 35,- geen verzendkosten te berekenen.
> Vidaa meetings

Vidaa | the island of being

Landgoed Artihove-Vidaa in Rotterdam-Bergschenhoek
De meest idyllische omgeving voor uw bruiloft, verjaardag, evenement, vergadering,congres of gewoon om lekker en ontspannen te lunchen en dineren.

Onder de rook van Rotterdam ligt het omvangrijke landgoed Artihove - Vidaa, midden in natuurgebied de Rottemeren. Vidaa is uitermate geschikt voor allerlei feestelijke en zakelijke evenementen.

Onze locatie heeft u veel te bieden, zoals een eigen eiland, een duurzaam restaurant voor lunches, high tea's en diners en zes verschillen ruimtes voor gezelschappen tot 450 personen.

Bruiloft op een droomeiland!
Bij uitstek de meest romantische locatie voor uw ceremonie, diner en feest. Buiten trouwen is momenteel dé trend en Vidaa biedt u volop mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de binnenplaats op het eiland: trouwen midden in de natuur onder een romantisch prieel, omgeven door prachtige bomen en planten, op een ondergrond van houtsnippers...Zakelijke evenementen
Vidaa biedt u verschillende locaties voor uw receptie, congres, vergadering en al uw andere business meetings.

De verschillende locaties liggen op loopafstand van elkaar en zijn flexibel in te richten, inclusief alle gewenste (technische) faciliteiten. De prachtig aangelegde tuinen maken de entourage compleet. Het terras aan het water is zeer geschikt voor evenementen met mooi weer, zoals BBQ's en borrels.

Een wandeling over het eigen eiland van Vidaa, met al haar bloemenpracht, kunstobjecten, vijvers en (kruiden)tuinen, zal u inspireren en rust geven! Het landgoed is een oase van rust in een drukke samenleving.
Nieuwsgierig?
Ga naar www.vidaa.nl en lees meer over Vidaa The island of being!

Vidaa