Array ( [language] => nederlands [previous] => binnend-de-1-5-meter-economie [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> Vergaderen, coachen, presenteren of inspireren binnen de 1,5-meter economie?

Vergaderen, coachen, presenteren of inspireren binnen de 1,5-meter economie?


Geplaatst Op Juni 17, 2020, 15:40 | by Artihove



Vergaderen, coachen, presenteren of inspireren binnen de 1,5-meter economie?

Dat kan op het unieke landgoed Vidaa van Artihove in Bergschenhoek. Rust, harmonie en balans vormen de ingrediënten voor een succesvol event. Dit alles binnen de normen die vanwege overheidsmaatregelen gelden voor bijeenkomsten.

Vidaa beschikt over de zalen Pura I & II, twee met elkaar verbonden grote zalen, die onafhankelijk van elkaar te huur zijn voor vergaderingen en inspirerende coachingsessies. Pura Vidaa is prachtig gelegen aan het water en beschikt over een ruim privéterras waar vrij gebruik van kan worden gemaakt. De maximale capaciteit in een opstelling van éénpersoonstafels binnen de 1,5-meternorm is voor Pura I en Pura II maximaal 20 personen.

Zaal Pura III is in hetzelfde gebouw gelegen. Deze zaal is onder de huidige Covid-19 omstandigheden zeer geschikt voor boardmeetings tot maximaal 5 personen. Pura III beschikt over een eigen pantry en kan tevens worden gebruikt voor een lunch of diner in buffetvorm tot 5 personen.

Cateringfaciliteiten zijn ook beschikbaar in Pura I en II. Dit alles uiteraard binnen de thans geldende normen zoals zijn vastgesteld door de rijksoverheid. Speciaal samengestelde lunchboxen zijn op bestelling verkrijgbaar en beide zalen beschikken over ruime uitgiftebuffetten.

Parkeerfaciliteiten zijn op het landgoed aanwezig.

Voor meer informatie:

Team Vidaa, telefoon 010 5296071

www.vidaa.nl


Laat een Reactie Achter: