Array ( [language] => nederlands [previous] => blog-video-Johan-Cruijff [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> Video ontwikkelproces Johan Cruijff sculptuur

Video ontwikkelproces Johan Cruijff sculptuur


Geplaatst Op Mei 30, 2017, 12:34 | by ArtihoveDeze video laat op interessante wijze het ontstaan van het sculptuur Johan Cruijff zien. Van wasmodel tot eindproduct. Ook vertelt kunstenaar Corry Ammerlaan over het Elftal van de eeuw en de gedachte achter de houding van Johan Cruijff.

Bekijk de video via deze link:

https://www.youtube.com/watch?v=m5BEhlsMlNY&t=6s

De Cruyff Foundation bestaat dit jaar 20 jaar. Speciaal voor dit bijzondere hoogtepunt bracht Artihove dit speciale Cruijff beeldje, een waar collectors item, opnieuw uit. Het beeld werd in 1999 door ons ontwikkeld ter gelegenheid van de Wedstrijd van de eeuw, waarmee honderd jaar topvoetbal in Nederland werd afgesloten, en is nog steeds te bewonderen bij het hoofdkantoor van de KNVB.

De wijzende Johan staat symbool voor de manier waarop Johan op unieke en geheel eigen wijze richting heeft gegeven aan het voetbal en waarop hij Nederlandse historie heeft geschreven. Op een zelfde manier heeft hij 20 jaar geleden ook de koers bepaald voor de Cruyff Foundation, welke nog iedere dag wordt opgevolgd.

Met de aanschaf van het beeldje steun je de Cruyff Foundation die als missie heeft het vooruit brengen van jeugd door beweging. De opbrengst komt grotendeels ten goede aan de projecten van de stichting.

U kunt dit sculptuur bestellen via
https://www.artihove.nl/cruijffsculptuur


Laat een Reactie Achter: