Array ( [language] => nederlands [previous] => cruijffsculptuur [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
JOHAN CRUIJFF IS GOUD WAARD

JOHAN CRUIJFF IS GOUD WAARD

Want wie dit sculptuur koopt, steunt de Cruyff Foundation

> Johan Cruijff Sculptuur

JOHAN IN BRONS IS GOUD WAARD!

JOhan Cruijff sculptuur

Speciaal Johan Cruijff beeldje ter ere van 20 jaar Cruyff Foundation

In 2017 vierde de Cruyff Foundation het 20-jarig bestaan. Speciaal voor dit bijzondere hoogtepunt bracht Artihove dit speciale Cruijff beeldje, een waar collectors item, opnieuw uit. Het beeld werd in 1999 door ons ontwikkeld ter gelegenheid van de Wedstrijd van de eeuw, waarmee honderd jaar topvoetbal in Nederland werd afgesloten, en is nog steeds te bewonderen bij het hoofdkantoor van de KNVB.

De wijzende Johan staat symbool voor de manier waarop Johan op unieke en geheel eigen wijze richting heeft gegeven aan het voetbal en waarop hij Nederlandse historie heeft geschreven. Op een zelfde manier heeft ook de koers bepaald voor de Cruyff Foundation, welke nog iedere dag wordt opgevolgd.

Met de aanschaf van het beeldje steun je de Cruyff Foundation die als missie heeft het vooruit brengen van jeugd door beweging. De opbrengst komt grotendeels ten goede aan de projecten van de stichting.

Bestel het beeldje nu!

JOHAN CRUIJFF SCULPTUUR IN DIVERSE FORMATEN

 

Johan Cruijff - 20 cm

Formaat sokkel: 3 cm.
€ 69,- inclusief BTW
inclusief BTW
(exclusief verzendkosten 4,95)  
Bestel nu

Johan Cruijff - 40 cm

Formaat sokkel: 20 cm.
€ 2244,55
inclusief BTW
 

Bestel nu

Johan Cruijff - 40 cm

Formaat sokkel: 100 cm.
€ 2601,50
inclusief BTW
 

Bestel nu

GROTER FORMAAT SCULPTUUR

Limited Edition

Er zijn ook exemplaren ontwikkeld van 105 en (levensgroot) 175 centimeter – een prachtige kans voor bedrijven en business clubs. Deze sculpturen worden in beperkte oplage geproduceerd. Dit sculptuur staat prachtig in uw hal of bedrijfskantoor, of natuurlijk in de tuin. U ontvangt een certificaat van echtheid bij het sculptuur.
 

Voor meer informatie en de prijs neemt u contact met ons op via 010-5296060 of stuur een email via onderstaande knop.CONTACT

TIP: BEKENDE QUOTES VAN JOHAN CRUIJF OP DE SOKKEL GRAVEREN

U kunt bij het bestellen van het Johan Cruijff sculptuur als extra optie kiezen voor een gegraveerd tekstplaatje.

De kosten hiervan zijn slechts €9,75. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen bekende uitspraken van Johan Cruijff op het tekstplaatje te graveren. U ziet hiernaast enkele voorbeelden. U kunt natuurlijk ook zelf een tekst plaatsen.

Johan Cruijff foundation logo

Over de Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd vooruit door beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. Daarom wil de Foundation ze stimuleren om te bewegen met projecten zoals de Cruyff Courts, Schoolplein14 en sportprojecten voor kinderen met een beperking.