Array ( [language] => nederlands [previous] => design-your-future [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> Design your future!

Design your future!


Geplaatst Op September 18, 2018, 09:05 | by ArtihoveDat is het thema van onze nieuwe brochure. Het thema refereert naar de wereld om ons heen die steeds sneller verandert. Er vinden veranderingen plaats op technologisch gebied maar ook op sociaal maatschappelijk en politiek vlak.

Dit biedt veel kansen voor uw bedrijf, en voor u persoonlijk. Innovaties die ons meer mogelijkheden geven, nieuwe technologieën die onze werkprocessen sneller, makkelijker en transparanter maken en andere manieren om met elkaar te communiceren en samen te werken.

 

Maar naast kansen, zijn er ook veel uitdagingen. De huidige tijdsgeest vraagt best veel van ons. Voor steeds meer werknemers lopen werktijd en eigen tijd door elkaar heen. Een privé appje op werk, maar ’s avonds ook thuis op de bank nog mailtjes doen. Ook op digitaal vlak raken werktijd en privétijd steeds meer in elkaar verweven.  Appen met de baas is voor veel mensen normaal.

Ook als ondernemer in de drukke tijdsgeest kan het lastig zijn om de tijd te vinden om u te verdiepen in het inrichten van een gezonde en efficiënte werkomgeving. Daarnaast vragen uw klanten om een steeds persoonlijkere benadering en wordt de beleving van uw product of dienst steeds belangrijker. Er zijn nieuwe manieren om uw merk op de markt te zetten. U kunt bijvoorbeeld veel meer van uw bedrijf laten zien met een 360 graden kijkje achter de schermen. Er is zoveel te kiezen.

 

Doorontwikkelen en vernieuwen, is voor elke organisatie nodig om te blijven groeien, maar we moeten ook rekening houden met de wereld om ons heen en met onze mentale en fysieke gezondheid. Hoe vindt u de balans tussen werk en privé? Hoe blijft u ‘ook in het koppie’ gezond? En hoe zorgt u ervoor dat u duurzaam kan ondernemen en/of werken?

 

De foto op de voorkant van onze brochure, genaamd ‘Blind’ (Plastic Soup) is onderdeel van onze nieuwe fotocollectie en refereert naar het uitdagende project van Boyan Slot. Hij heeft een briljante manier bedacht om plastic uit de oceaan te halen. Zijn idee is om tientallen U-vormen met zeeankers in de oceaan te plaatsen. Deze ankers bestaan uit langwerpige platen die zich op een diepte van 500 tot 600 meter bevinden. Op deze diepte is de stroming minder sterk dan aan het wateroppervlak waardoor de installaties trager bewegen dan het ronddrijvende plastic. Daardoor komt het plastic sneller in de U-vorm terecht. Uiteindelijk wil Slot 50 installaties plaatsen in de ‘plastic soep’ tussen Hawaii en Californië.

 

Een prachtig voorbeeld van iemand die met creativiteit en daadkracht de wereld een stukje beter maakt!

 

Wij hopen u te inspireren met onze kunstzinnige objecten en u uw eigen boodschap van creativiteit en daadkracht uit te laten stralen! Vraag onze brochure gratis aan op deze pagina: Artihove Brochure Aanvraag

You are in control... Design your future!


Laat een Reactie Achter: