Array ( [language] => nederlands [previous] => geschiedenis-van-het-kerstpakket [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> De geschiedenis van het kerstpakket

De geschiedenis van het kerstpakket


Geplaatst Op Oktober 25, 2017, 13:32 | by ArtihoveDe geschiedenis van het kerstpakket


Een traditie aan het einde van het jaar: bij veel bedrijven wordt dan het kerstpakket gegeven.
Waar komt deze traditie eigenlijk vandaan?

Een paar honderd jaar geleden gingen mensen al langs de boeren om hen een fijn kerstfeest te wensen. Dan kregen zij veelal een voedselpakket en daarom gaf de boer zijn personeel vaak ook wat, zoals krentenbrood met spijs. Het personeel, dat vaak op de boerderij woonde, mocht met Kerstmis naar huis en zij namen dan een mand met lekkere dingen mee. Een soort kerstpakket dus!


Al snel namen ook andere branches deze gewoonte over. Vaak deden zij dan ook cadeaus bij het kerstpakket. Een kerstpakket werd vanaf toen al gezien als een blijk van waardering. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten kerstpakketten.

Ons familiebedrijf weet wat een persoonlijk en creatief cadeau inhoudt. Wij maken al meer dan 25 jaar kerstpakketten voor kleine en grote bedrijven en instellingen. Het creatieve team van Artihove zorgt er altijd voor dat het kerstpakket aansluit bij de uitstraling en de belangrijkste thema’s binnen uw bedrijf.

Bekijk hier onze kerstpakketten


Laat een Reactie Achter: