Array ( [language] => nederlands [previous] => gezellige-tuinsculpturen [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> Maak uw tuin extra gezellig deze zomer

Maak uw tuin extra gezellig deze zomer


Geplaatst Op Juli 10, 2018, 16:44 | by ArtihoveHet is officieel zomer! De tijd om lekker de hele dag buiten te zijn. Heeft u uw tuin al een opfrisbeurt gegeven? Heeft u het gras gemaaid en de planten en bloemen verzorgd? Misschien wilt u wel wat nieuws in de tuin! Maar wat past er goed in uw tuin? Hieronder enkele tips. 

Allereerst is het belangrijk dat u de stijl van uw tuin bepaalt. Is uw stijl meer natuurlijk, heeft u een design tuin of een vrolijke tuin met veel kleur?

Bronzen beelden en stenen figuren geven uw tuin een natuurlijke uitstraling. Zij hebben een warme uitstraling. Een voordeel van bronzen beelden is dat ze zeer lang mee gaan. Ze zijn corrosiebestendig en hebben weinig onderhoud nodig.

Een beeld in de vorm van een vogel, past goed in een natuurlijke tuin, zoals deze droomvogel.

 

 De droomvogel
De droomvogel met zijn mooie ronde vormen neemt u mee naar een andere wereld. Durf te dromen!

 

Bij een natuurlijke tuin passen ook goed waterpartijen, zoals een mooie vijver of een fontein. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke fontein, zoals de fontein “Geborgenheid”.

 

 Geborgenheid
Het gevoel van samenzijn, van met elkaar, van gedeelde zorg, gedeeld plezier, gedeelde emotie. Bij elkaar een warm gevoel!

 

Met kleurrijke, creatieve tuinbeelden, gemaakt van bijvoorbeeld porselein, krijgt de tuin een persoonlijk en vrolijk tintje. Kleurrijke tuinen geven direct een zomers en ‘buitenlands’ gevoel. Hier waant u zich in een andere wereld!

In zulke gezellige tuinen, komen deze fantasievogels goed tot hun recht.

 

 

De fantasievogel
De fantasievogel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw en bruin gevlekt.

 

Of wat dacht u van deze gezellige olifant?

 


Grappige geluksfontein
Een geluksfontein in de vorm van een grappige olifant met opstaande slurf

 

Bent u bang dat u geen budget heeft voor een kunstwerk of fontein in uw tuin? Kunst in de tuin hoeft niet altijd duur te zijn. Op onze website staan beelden en fonteinen in verschillende prijsklassen. Nog leuker is het om een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde beeldentuin en hier zelf iets leuks uit te kiezen!

Doe alvast inspiratie op en vraag onze nieuwe tuinbrochure aan!

 


Laat een Reactie Achter: