Array ( [language] => nederlands [previous] => nieuwe_woonaccessoires_van_artihove [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> Nieuwe woonaccessoires van Artihove

Nieuwe woonaccessoires van Artihove


Geplaatst Op Mei 30, 2017, 12:33 | by ArtihoveZoekt u iets bijzonders voor in huis, een eyecatcher voor in de woonkamer of uniek serviesgoed dat u een geliefde graag cadeau wilt geven? Ontdek dan de nieuwe woonaccessoires van Artihove. Deze lijn bestaat uit exclusieve en authentieke producten die voor een groot deel met de hand zijn gemaakt en waar een prachtig verhaal achter zit.  


Woonaccessoires met een boodschap

Van de kleurrijke vazen tot de artistieke collectie table & kitchenware: de nieuwe woonaccessoires van Artihove zijn niet alleen plaatjes om te zien, maar zijn door een kunstenaar gemaakt en dragen een bijzondere boodschap met zich mee. Neem nu de kristallen wijnglazen met kralen, die staan voor kostbare momenten in het leven. Een ander mooi voorbeeld is de porseleinen schaal met bloemblaadjes in de vorm van mensfiguren. Deze schaal heeft de betekenis: aandacht en betrokkenheid voor elkaar. De motivaties van de verschillende kunstenaars maken de woonaccessoires heel persoonlijk. Hierdoor kunt u uzelf of een ander echt iets passends cadeau doen. 

Inspiratie uit Milaan 

Een deel van de woonaccessoires heeft zijn inspiratie te danken aan fashion stad Milaan. Want niet alleen op modevlak, maar ook op het gebied van moderne kunst en design heeft deze Italiaanse stad ontzettend veel te bieden. Opvallend aan deze collectie is dat Italiaanse luchtigheid en levensvreugde gecombineerd wordt met kwaliteitsklasse. Doordat er daarnaast veel gebruik gemaakt is van porselein en bladgoud, zullen deze woonaccessoires als ware pronkstukken uw huis sieren.

Ambachtelijke producten van hoogwaardige kwaliteit 

Wat ook leuk is om te weten, is dat de woonaccessoires voor een groot deel met de hand zijn bewerkt. Zo zijn de sculpturen geboetseerd en zijn een aantal producten met de hand beschilderd. De woonaccessoires zijn gemaakt met materialen van hoogwaardige kwaliteit, zoals porselein, brons en keramiek. Dit maakt dat u met de woonaccessoires van Artihove echt iets exclusiefs in huis haalt. Iets waar u ook nog eens lang van kunt genieten, omdat de betekenis erachter blijvend is. 

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe lijn van Artihove? Bekijk dan de woonaccessoires op onze website of vraag de nieuwe brochure aan. 

 


Laat een Reactie Achter: