Vanwege het Coronavirus en veel thuiswerkende mensen, heeft Artihove besloten om ook onder de € 35,- geen verzendkosten te berekenen.
> Tevreden klanten van Artihove

Testimonials Artihove

Deze tevreden klanten waren u voor.


Vol trots heeft Artihove in de loop der jaren mooie relaties opgebouwd met haar klanten.Deel ook uw ervaring met Artihove en mail ons via: sales@artihove.nl en vertel ons uw verhaal.


Gemeente Rijswijk

“Met dank aan Artihove hebben wij een uniek kunstobject dat precies uitstraalt wat wij wilden. Hoe kan dat ook anders met zulke enthousiaste, creatieve, professionele en kundige medewerkers. Er werd meegedacht, aangevuld en ruimte gelaten voor onze eigen invulling. Het was prettig samenwerken!”

Mariëlle van den Berge


Cargotec, Kalmar

Artihove heeft twee  prachtige objecten voor ons gemaakt. Ondanks de tijdsdruk heeft de ontwerper,  Ad Haring, twee prachtige objecten geleverd. Zonder de professionele werkwijze  van Deborah Borsten,  accountmanger Artihove, was dit niet gelukt. Deborah heeft een can-do mentaliteit waardoor je zeker  weet dat een project tot een juist einde komt.


Annelies Nentjes


Instituut Beleid & Management Gezondheidszorg / Erasmus Universiteit Rotterdam

Artihove heeft op basis van onze wensen een prachtig afstudeer-/afscheidsgeschenk gemaakt wat uitdrukking geeft aan de kenmerkende eigenschappen van onze organisatie. In het hele traject – van ideevorming tot uitvoering en vervolgbestellingen - is goed samengewerkt. De werkwijze die Artihove hanteert en de gunstige prijsstelling bij een kunstwerk op maat zijn uniek en plezierig.

Sander Bus
Hoofd Marketing & Communicatie
Instituut Beleid & Management Gezondheidszorg / Erasmus Universiteit Rotterdam
 


NPM Capital N.V.

De samenwerking met de mensen van Artihove ervaren wij al jaren als uiterst plezierig. Door hun persoonlijke aandacht en creativiteit zijn zij in staat om mensen stapsgewijs mee te nemen door het proces om te komen tot het beste resultaat.

Wij zijn trots op onze sculpturen en kunnen iedereen een verbinding met Artihove van harte aanbevelen.

NPM Capital N.V.
Els van Gijzel


Nederlandse Staatsloterij

Met veel plezier werken wij samen met Artihove. Met name het meedenken, het begeleiden in het creatieve proces en toch ook het resultaat gerichte werken,geeft ons een goed vertrouwen.

Mede doordat het service level hoog ligt, is het eind resultaat iedere keer weer prachtig!

Olga Toet
Sponsorzaken & Relatiemanagement
Nederlandse Staatsloterij


Politie eenheid Den Haag

Al vele jaren zijn diverse onderdelen van Politie Den Haag afnemer van verschillende artikelen uit het assortiment van Artihove. Vele sculpturen en andere uitingen zijn als afscheidskado of andere blijk van waardering uitgereikt, waarbij de bijbehorende teksten veelal zéér van toepassing op de ontvanger- een extra dimensie aan het cadeau geven. Persoonlijk heb ik, inmiddels gedurende een ruim aantal jaren, en vanuit diverse functies bijzonder prettige kontakten onderhouden met m.n. Deborah Borsten en Wallie van Yperen. Zeker ons laatste “project” heeft daartoe bijgedragen.

Namelijk ter gelegenheid van de ingebruikname van de nieuwe gemeenschappelijke meldkamer waarin politie, brandweer, ambulancedienst en de Veiligheidsregio Haaglanden nauw gaan samenwerken wilden we iets speciaals voor alle collega’s die daar werkzaamzullen zijn.

In goed overleg zijn onze ideeën verder door Artihove ontwikkeld en is uiteindelijk een ontwerp gemaakt voor een sculptuur dat aan al onze wensen voldoet. Deze kleine sculptuur is tevens vervaardigd in een grotere uitvoering welke een prominente plaats in de nieuwe meldkamer krijgt.

Kortom, een mooi voorbeeld hoe je als “klant” samen met de experts van Artihove tot een prachtig, uniek resultaat komt; en dat ook nog in de inmiddels bekende zeer ontspannen en fijne sfeer. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Gerard Kuipers,
Politie eenheid Den Haag,
Projectbureau nieuwe gemeenschappelijke meldkamer.


GGZ Oost Brabant

Kerstgeschenk 2012 bij GGZ Oost Brabant bijzonder goed ontvangen! Bij bureau communicatie (via mail, twitter en yammer), de Raad van Bestuur van GGZ Oost Brabant en de Commissie Kerstgeschenk zijn er dit jaar bijzonder veel positieve reacties binnengekomen op de uitvoering van het kerstgeschenk.

Van: verrassend mooi, geweldig goed verzonnen, helemaal af, functioneel, heel mooi, een superpakket, prachtig tot eindelijk weer eens iets leuks! Het pakket was helemaal af, van buitenkant doos, de kaart en het tapa-setje.

Ook de cliënt, die voor alle afbeeldingen heeft gezorgd, was bijzonder verguld en verrast.Wij zijn dan ook erg tevreden en willen de complimenten overbrengen aan Artihove,die dit kerstgeschenk voor ons, GGZ Oost Brabant, heeft verzorgd.


Fokker Services B.V.

For Continued Competitive Operation

Namens Fokker Services had ik het genoegen om dit jaar weer de kerstgeschenken voor de medewerkers van de buitenlandse vestingen uit te zoeken. Het is altijd weer een opgave om voor ieder wat wils uit te zoeken je doet het nooit voor iedereen goed. Ook na 15 jaar moet het nog steeds leuk zijn om het geschenk uit te pakken.

Na het inkijken van de brochure van Artihove viel mijn blik op de glazen schaal met tulp motief en daarbij servetten met dezelfde tulp erin geborduurd. Dit leek mij leuk omdat de buitenlandse medewerkers toch altijd enthousiast zijn over Nederland. Nadat ik de schalen keurig netjes ontvangen had bij onze vestiging in Hoofddorp heb ik ze met een koerier verstuurd naar Singapore en USA. De medewerkers kregen de geschenken uitgedeeld en ongelofelijk hoeveel positieve reacties ik heb mogen ontvangen. Een schot in de roos! Met dit geschenk is het voor mij heel makkelijk geworden en is mijn keuze al bekend voor komende kerst. Weer een mooi geschenk uitgekozen uit de nieuwe brochure van Artihove.

Pauline van Niekerken
Communication Manager
Marketing & Sales.