Array ( [language] => nederlands [previous] => tips-kerstcadeau [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> OP ZOEK NAAR EEN PERSOONLIJK KERSTCADEAU? LEES ONZE TIPS

OP ZOEK NAAR EEN PERSOONLIJK KERSTCADEAU? LEES ONZE TIPS


Geplaatst Op December 12, 2018, 13:20 | by ArtihoveOver een aantal weken is het kerst en dat betekent dat er volop inkopen worden gedaan, want bij de feestdagen horen uiteraard leuke en originele cadeaus. In deze blog vindt u inspiratie voor kerstcadeaus. De cadeaus zijn onderverdeeld in drie categorieën: tot €35,00, van €35,00 tot €50,00 en van €50,00 tot €100,00.

 

TOT €35,00

Wilt u een niet al te duur cadeau aan vriend of geliefde geven, maar zoekt u wel een cadeau met een mooie boodschap?

Al onze sculpturen hebben een eigen betekenis en zijn vanuit die betekenis ontworpen. Zo kunt u een sculptuur vinden wat precies bij de ontvanger past. De betekenis van de witte bloem bijvoorbeeld: ‘Ik geef je een blijvende bloem die altijd straalt. Een speciaal geschenk voor speciale mensen’.

 

 

U kunt ook kiezen voor een gebruiksvoorwerp. Dit zijn originele voorwerpen die allemaal op een functionele en kunstzinnige manier zijn ontworpen. De voorbeelden die u hieronder vindt zijn: briefopener ‘Betrokkenheid’ en de mok ‘De Gouden Ster’.

 

Zoekt u een cadeau voor een wijnliefhebber? Dan is een gegraveerd wijnglas een perfect cadeau. Of juist een wijnfleshouder om de wijn op te presenteren. Dit zijn de uitgekozen cadeaus om te gebruiken bij het kerstdiner.

 

 

VAN €35,00 TOT €50,00

Deze cadeaus zijn iets duurder, maar zijn zeker het geld waard.

Ook vindt u hier weer verschillende producten die met wijn te maken hebben, maar ook verschillende sculpturen met een bijzondere betekenis.

 

 

In het assortiment vindt u ook sculpturen van mensfiguren met een eigen betekenis. De betekenis van het tweede sculptuur (positieve klanken, vrolijke klanken) is: ‘Een vrolijke sfeer maakt positieve klanken los.’

 

 

Zoekt u een cadeau voor een vrouw die houdt van unieke sieraden? Neem dat gauw een kijkje bij onze Clic collectie. Let wel op de prijzen, want sommige sieraden zijn boven de €50,00.

 

 

VAN €50,00 T0T €100,00

Wilt u echt uitpakken en bent u op zoek naar iets bijzonders?

In het assortiment vindt u ook producten om neer te zetten in huis. Vazen en schalen doen het altijd goed. Ook deze producten zijn multifunctioneel. U kunt ze neerzetten als kunstobject, maar ook gebruiken om iets op te leggen of in te doen.

 

 

Ook zijn er cadeaus voor de echte mannen. Deze twee producten staan voor kracht. De stier op de linker afbeelding kan ook gebruikt worden als wijnopener.

 

 

Ziet u veel mogelijkheden en weet u het niet precies wat u moet geven? Dan zijn er ook altijd nog cadeaukaarten.

Onze leuke en unieke kerstcadeaus mogen niet ontbreken onder de kerstboom. Voor meer ideeën kunt u een kijkje nemen in onze showroom.

 


Laat een Reactie Achter: