Array ( [language] => nederlands [previous] => verbouwing-showroom-amp-beeldentuin- [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> Verbouwing showroom & beeldentuin!

Verbouwing showroom & beeldentuin!


Geplaatst Op Mei 28, 2018, 12:04 | by Artihove 

Zoals in de vorige blog beschreven, heeft Artihove sinds kort ook een Living woonlijn. Natuurlijk wilden wij deze woonaccessoires en meubels met u delen en dan wel in een mooie ruimte. Daarom zijn wij enige maanden geleden al begonnen met het verbouwen van onze showroom en het creëren van een nieuwe look voor de beeldentuin!

We hebben besloten te kiezen voor een open ruimte, waarin de meubels en woonaccessoires genoeg ruimte krijgen. Als je binnen staat, kijk je zo het terras op. Het geeft een gevoel van openheid en ruimte.

Eerst werd het atelier van artistiek directeur Corry Ammerlaan verplaatst naar een andere zijde van de showroom. Daarna werden de muren opengebroken en werd alles opnieuw geverfd. Toen kon het leukste gedeelte beginnen: de ruimte inrichten met onze nieuwe collectie!

De showroom biedt voldoende plek om u in alle rust te oriënteren en te laten adviseren door de deskundige medewerkers. Wij zijn er erg trots op en nodigen u graag uit om te komen kijken.

 


Laat een Reactie Achter: