Array ( [language] => nederlands [previous] => voorjaarskriebels [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
> Voorjaarskriebels!

Voorjaarskriebels!


Geplaatst Op Maart 26, 2018, 10:25 | by ArtihoveHet is af en toe nog best koud, maar toch is de lente officieel begonnen! De lente is dit jaar begonnen op dinsdag 20 maart om 17.15 uur.

Langere dagen!

Het woord "lente" is een afleiding van lang, verwant aan het Duitse Lenz. De dagen gaan steeds langer duren. Het begin en einde van de lente is bepaald op basis van een afspraak. Astronomisch gezien begint de lente als de dag en de nacht even lang zijn, wat altijd rond 20 maart is. De lente eindigt met de zomerzonnewende, rond 21 juni. Dat is het moment dat de zon het hoogste aan de hemel staat.

De lente is een perfecte periode om uw huis goed schoon te maken en daarna weer op te fleuren met leuke accessoires!

Tips - geef uw huis een opfrisbeurt

Kies een dag uit dat u ruim voldoende de tijd heeft, bijvoorbeeld een dag in het weekend. Het is niet handig als u halverwege moet stoppen, als u net alle schoonmaakmiddelen en trapjes bij elkaar gezocht heeft. Het gezelligste is natuurlijk als er een vriend of vriendin mee kan helpen!

  1. Maak vooraf een checklist met wat u wil doen en deel dit in per kamer. Moet u bijvoorbeeld ook het koffiezetapparaat ontkalken? Doe dit meteen en zet het op het lijstje bij de keuken. Denk ook aan het wassen van de gordijnen en stoffen van ventilatoren.

  2. Begin altijd ‘bovenaan’ in de kamer, als u bijvoorbeeld een hoge kast afstoft net nadat u de vloer heeft gestofzuigd, dwarrelt al het stof weer naar beneden. Het lijkt logisch, maar het is zonde van uw werk als u er niet aan denkt!

Nieuwe woonaccessoires shoppen!

Daarna is het natuurlijk leuk om nieuwe accessoires te shoppen! Neem eens een kijkje in de Artihove webshop. Als u een bestelling plaatst voor 3 april 2018 met een minimale besteding van €100, ontvangt u ook nog eens een leuke tuinvogel cadeau!

*Kies welke tuinvogel u wilt ontvangen en vul de bijbehorende code in tijdens het bestelproces. U kunt de code invoeren tijdens stap 1 van het bestelproces in het vakje ‘Couponcode.’ Na het invoeren van uw code klikt u op ‘Activeren’.Uw cadeau wordt meegeleverd met uw bestelling.

 

Bekijk nu

Zeg het met rozen

Bekijk nu

 

Wij zijn trouwens met iets heel leuks bezig… Een hele nieuwe collectie! Binnenkort meer!

Bronnen:
https://www.beleven.org/feest/lente
https://nl.wikipedia.org/wiki/Lente


Laat een Reactie Achter: