Array ( [language] => nederlands [previous] => wanden-op-maat [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
> Wanden op maat

WANDEN
OP MAAT

‘Less is more’, maar te weinig is saai. Bent u tevreden met uw interieur, maar zoekt u nog wel iets speciaals? Denk er eens aan om iets bijzonders te doen met uw muur! Wij ontwikkelen wanden volledig op maat, zowel voor bij u thuis als in bedrijfspanden en kantoren.

Neem contact op

Wilt u meer weten over wanden op maat of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.


Wanden worden vaak niet meegenomen in een interieurplan, maar een muur heeft veel meer effect op de sfeer in uw kamer dan u denkt. Muren verdelen uw huis in kamers, maar kunnen ook echte sfeermakers zijn en meerwaarde bieden aan uw kamer. Een stijlvolle designwand maakt uw huis gezellig en gastvrij.

Het is belangrijk dat de wand aansluit bij de uitstraling en het karakter van uw woning. Kijk dus goed naar de materialen, stijl en kleuren in uw huis om zo te bepalen welk muurdesign erbij past. Bekijk ook goed in welke ruimte u de wand gaat plaatsen. Een slaapkamer straalt een andere sfeer uit dan een woonkamer, omdat u in een slaapkamer rust wilt uitstralen en de woonkamer best wat spannender en kleurrijker mag zijn.

Elke wand wordt speciaal ontworpen en op maat geproduceerd. Zo heeft u een wand die u nergens anders ziet! Wij kunnen verschillende structuren gebruiken en gebruik maken van licht en schaduw. Het ontwerp wordt persoonlijk en met een eigen karakter passend bij uw woonstijl of bedrijfsruimte. Vakmanschap tot in de finesse.

Neem contact op

Wilt u meer weten over wanden op maat of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.


STALEN MET VERSCHILLENDE STRUCTUREN
EN IN VERSCHILLENDE KLEUREN

HOE WERKT HET

Wij werken met allerlei soorten echte metalen zoals brons en koper. Daardoor kunnen wij wandpanelen ontwikkelen in allerlei verschillende kleuren en afwerkingen. Alle panelen zijn maatwerk en volledig gefabriceerd in Nederland. U heeft echt iets unieks!

Na een kennismakingsgesprek gaan we graag voor u aan de slag met concepten en samples die bij uw wensen passen. Wij kunnen in korte tijd ontwikkelen, dus geen maandenlange trajecten voordat u iets bijzonders in huis heeft.

 

Wij kunnen de panelen plaatsen op een wand, maar ook op een bestaande balie of tafel.

Wij komen graag bij u langs en gaan de uitdaging aan om iets te ontwikkelen wat echt bij u en de ruimte past! Neem contact met ons op via sales@artihove.nl of bel naar 010-5296060.

Neem contact op

Wilt u meer weten over wanden op maat of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.


KUNST IN OPDRACHT

Kunst in opdracht biedt u de mogelijkheid om in een unieke en blijvende manier te communiceren. Een kunstenaar verwerkt uw boodschap, kernwaarden of bedrijfsvisie in een ‘one of a kind’ object of gebruiksvoorwerp.

GA NAAR KUNST IN OPDRACHT