Array ( [language] => nederlands [previous] => Tuinbeelden-betaalbare/default/0/2500/15000/all/18/0 [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => producttype [name] => Betaalbare tuinbeelden ) )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Betaalbare tuinbeelden

Betaalbare tuinbeelden

Orginele, creatieve en betaalbare tuinbeelden.
Bijzondere tuinbeelden laten een blijvende indruk achter!

> Kunst voor buiten > Betaalbare tuinbeelden

Geen producten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht..

Tuinbeelden

Bent u op zoek naar een betaalbaar tuinbeeld? Artihove heeft een betaalbare collectie met mooie en originele beelden voor in de tuin. Er zijn leuke tuinbeelden voor aan de waterkant of bij uw vijver, maar ook beelden die u op een sokkel kunt plaatsen.

Een tuinbeeld moet u niet zomaar ergens neerzetten, maar het moet goed passen in het geheel. Zo voegt het beeld echt iets toe aan uw tuin. Bronzen beelden en stenen figuren, in de vorm van vogels of bloemen, geven uw tuin een natuurlijke uitstraling. Met kleurrijke, creatieve tuinbeelden, gemaakt van bijvoorbeeld porselein, krijgt de tuin een persoonlijk tintje.

Onderhoud tuinbeelden

In Nederland kan het vaak regenen en in de winter hebben wij vorst en soms ook sneeuw. Onze beelden zijn natuurlijk tegen deze weersomstandigheden bestand. Toch is het ook belangrijk dat u de beelden zelf mooi schoon houdt. Tuinbeelden kunnen soms groen worden door alg, dit kunt u voorkomen door het tuinbeeld schoon te houden met een stevige borstel. Gebruik liever geen hogedrukreiniger, omdat dit het materiaal van het beeld zal kunnen beschadigen.