Array ( [language] => nederlands [previous] => creatief-proces [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
> Het creatieve proces bij Artihove

Creatief proces

Van idee tot eindproduct

1. Het eerste gesprek
In het eerste gesprek informeren wij u over Artihove en inventariseert een van onze accountmanagers uw ideeën en wensen voor een kunstgeschenk of kunstobject.

Specifieke kenmerken van de organisatie die in het eindresultaat tot uiting dienen te komen, kunnen tijdens dit gesprek worden aangegeven. Ook wordt er gesproken over een voorkeur voor materialen.

2. Het ontwerp
Wij denken enthousiast en creatief met u mee en geven één of meerdere kunstenaars opdracht om een aantal schetsontwerpen te maken, exclusief voor u!

Deze schetsontwerpen zijn voorzien van een begeleidende motivatietekst. Deze motivatietekst geeft extra waarde aan uw geschenk. Deze tekst komt in de speciale kaart met CV van de kunstenaar bij uw geschenk of object.

3. Keuze en wasmodel
Uit de schetsontwerpen wordt samen met u een keuze gemaakt. Vervolgens vervaardigt de desbetreffende kunstenaar een prototype c.q. wasmodel in ware grootte.

In deze fase van het creatief proces worden, indien van toepassing, ook de gewenste sokkel, de speciale kaart met CV van de kunstenaar en de verpakking besproken. In deze kaart wordt de motivatietekst opgenomen die de achtergrondgedachte van uw geschenk of object weerspiegelt. Deze kaart wordt opgemaakt volgens uw wensen.
4. Productie
Na goedkeuring van het wasmodel en de overige aspecten wordt overgegaan tot productie van uw geschenk of object op maat.