Array ( [language] => nederlands [previous] => jubileum-afscheid/default/0/0/15000/all/18/36 [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => category [name] => Afscheid collega & Jubileum cadeau ) [temp_category] => Afscheid collega & Jubileum cadeau [temp_categoryid] => 2 )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Afscheid collega & Jubileum cadeau

Afscheid collega & Jubileum cadeau

Bedank uw medewerkers voor hun jarenlange inzet
op een stijlvolle en persoonlijke manier.
Persoonlijke Afscheid collega & Jubileum cadeaus van
Artihove laten een blijvende indruk achter!

> Geschenken > Jubileum en afscheid1

Cadeau voor afscheid collega

Bij Artihove bieden wij geschenken aan die blijvend zijn. Kunstwerken die een mooie tijd symboliseren, om altijd op terug te kunnen kijken en om een goede periode aan te kunnen herinneren. Verdient een van uw collega’s wel eens een beloning, wilt u iets speciaals doen voor een 12,5 jaar jubileum of gaat u afscheid nemen van een collega die met pensioen gaat? Hoe kunt u uw waardering beter tonen dan met een uniek en blijvend cadeau?

Bij Artihove specialiseren wij ons in het maken van diverse bronzen beelden, waardoor u voor een gelegenheid zoals een het afscheid van een collega meerdere beelden heeft om uit te kiezen. Is dit toch niet waar u naar op zoek bent voor uw collega? Dan hebben wij ook een ruime keuze uit glaswerk of een aantal mooie wijnen om mee te zeggen dat u uw collega waardeert.

Originele afscheidscadeau collega

Een feestelijk afscheid van uw collega vraagt om een mooi afscheidscadeau. Voor het afscheid van een collega is het schenken van een persoonlijk afscheidscadeau een mooi gebaar. Natuurlijk als dank voor alle getoonde inzet, maar ook voor het wensen van geluk in de toekomst.

Wanneer een collega na jarenlang werkplezier met pensioen gaat, is het mooi om een pensioen cadeau te geven waardoor hij of zij ook thuis nog herinnerd zal worden aan een fijne werktijd. Voor de pensionado is het tijd om te gaan, maar de waardering van zijn of haar collega’s is tijdloos. Net zo tijdloos als de bronzen beelden van Artihove.

Afscheid collega cadeau op maat

Vindt u nog niet helemaal wat u zoekt in onze collectie, maar wilt u wel graag een bronzen beeld aan uw collega overhandigen? Dan is onze kunst in opdracht wellicht een optie voor u.

Jubileum cadeau

We hebben bij Artihove een mooie collectie aan persoonlijke jubileum cadeaus voor ieder moment. Deze cadeaus zijn speciaal voor u door kunstenaars vervaardigd om een speciaal moment, zoals een persoonlijk of zakelijk jubileum, nog mooier te maken. Misschien zoekt u wel een mooi huwelijkscadeau voor een stel dat hun huwelijksjubileum viert, of een afscheidscadeau voor die collega die na jarenlange inzet het schip verlaat. Het perfecte cadeau voor zulke momenten laat de ontvanger met een glimlach terugdenken aan een mooie tijd. 

Al onze geschenken zijn voorzien van een persoonlijk bericht namens de kunstenaar waarin het idee achter het kunstwerk wordt toegelicht. Daarnaast is het voor u ook mogelijk het beeld te personaliseren door middel van een tekstplaatje of door de toevoeging van een persoonlijke boodschap op een mooie kaart.

Groot of klein, voor ieder budget een passend geschenk! 

Dank en zakelijke samenwerking

Ook wanneer u een zakenrelatie graag wilt laten zien dat u de samenwerking waardeert, gewoon zomaar, of omdat de samenwerking misschien ten einde komt, vindt u bij ons prachtige geschenken.

Misschien wilt u niet één collega, maar een heel team bedanken voor hun inzet! Bij Artihove ontvangt u korting wanneer u 10 of meer stuks bestelt. Het is zelfs mogelijk om ook deze geschenken in opdracht te laten maken. Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij onze kunst in opdracht.

Geschenk voor zakelijk jubileum in opdracht gemaakt

We hebben voorgaande opdrachten hier weergegeven zodat u een beter beeld kunt krijgen van de mogelijkheden die we bieden voor een zakelijk cadeau aan uw collega’s of medewerkers. Kijk voor meer informatie over het proces van beelden maken op brons.

FAQ

Wat geeft u collega’s bij afscheid?

Er zijn veel dingen die gegeven kunnen worden als afscheidscadeau aan uw collega. Bij Artihove heeft u keuze uit vele mooie geschenken. Als blijk van waardering is het tevens een mooi gebaar om iets blijvends te geven, iets waar op teruggekeken kan worden. Dit kan gedaan worden met een mooie bronzen beeld met een betekenis. Daarnaast bieden wij ook keuze uit glaswerk en wijnen om cadeau te doen.

Wat zijn originele bedankjes bij afscheid van een collega?

Bent u op zoek naar een leuk en origineel bedankje? Bij Artihove is er genoeg keuze. Onze afscheidsgeschenken zijn uniek, origineel en tijdloos. U kunt kiezen uit diverse bronzen beelden gemaakt door onze kunstenaars om een blijvende bedankje te verwezenlijken. Daarnaast kunt u het beeld ook personaliseren met een tekstplaatje.

Wat is een persoonlijk afscheidscadeau voor uw collega?

Een persoonlijk afscheidscadeau zal erg gewaardeerd worden door uw vertrekkende collega. Of dit nu voor een pensioen is of voor als uw collega een fijne nieuwe uitdaging heeft gevonden. Een persoonlijk cadeau is een onvergetelijk en mooi gebaar als blijk van waardering voor de samenwerking. Binnen ons assortiment vindt u vele mooie bronzen beelden die kunnen worden gepersonaliseerd door het toevoegen van een tekstplaatje, een logo, of een persoonlijke boodschap.

Is het mogelijk om een logo aan het tekstplaatje van het beeld toe te voegen?

In de meeste gevallen kunt u een logo aan de tekstplaat toevoegen. Tijdens het bestelproces ziet u direct of deze optie ook voor het gekozen artikel mogelijk is. Hier vindt u ook een duidelijke uitleg over het uploaden van het logo. Wij nemen hierbij de door u ingevulde opmaak over. Daarom is het van belang hierbij het logo passend te maken voor de aangegeven ruimte.