Array ( [language] => nederlands [previous] => kerst/default/0/0/15000/all/18/18 [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => category [name] => Kerstpakketten ) [temp_category] => Kerstpakketten [temp_categoryid] => 66 )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Kerstpakketten

Kerstpakketten

De bijzondere en creatieve kerstpakketten van Artihove
brengen uw boodschap op een originele en blijvende manier over.
Ideaal om tijdens de feestdagen aan familie, collega's of
een zakelijke relatie te geven.

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Fuerza - 019180MSB

Fuerza

Per stuk

€ 163,35

Vanaf 10 stuks

€ 148,65

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Fuerza - 019178MNF

Fuerza

Per stuk

€ 99,83

Vanaf 10 stuks

€ 92,87

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Ge-wij - 019262MNF

Ge-wij

Per stuk

€ 93,78

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Erasmus patio armband - 019501MZGH

Erasmus patio armband

Per stuk

€ 17,50

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Together we are strong - 019446MZG

Together we are strong

Per stuk

€ 39,51

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Oog voor elkaar - 019361MZG

Oog voor elkaar

Per stuk

€ 20,27

Vanaf 10 stuks

€ 17,55

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Oog voor elkaar - 019449MZG

Oog voor elkaar

Per stuk

€ 25,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Oog voor elkaar - 019360MZG

Oog voor elkaar

Per stuk

€ 18,15

Vanaf 10 stuks

€ 12,71

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Heart - 019176MZG

Heart

Per stuk

€ 35,70

Vanaf 10 stuks

€ 33,28

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Wijnglas actie - 018248MGL

Wijnglas actie

Per stuk

€ 15,00

Vanaf 10 stuks

€ 13,92

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Gouden mensen - 019249MZG

Gouden mensen

Per stuk

€ 139,15

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Beautiful people in communication - 018521MSLQ

Beautiful people in communication

Per stuk

€ 94,99

Vanaf 10 stuks

€ 84,28

Luxe relatiegeschenken van Artihove - De butler - 016793MFOQ

De butler

Per stuk

€ 22,39

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Much happiness in future times - 014815MSLQ

Much happiness in future times

Per stuk

€ 66,55

Vanaf 10 stuks

€ 60,50

Kerstpakketten bestellen?

Artihove biedt bijzondere en uitgebreide kerstpakketten. Verras uw relaties, familie of medewerkers met originele kerstpakketten: een combinatie van een bijzonder non-food item gemaakt door een kunstenaar en bijpassende food-producten. Het non-food item is een prachtig en uniek designproduct van Artihove.

U kunt online rondkijken in ons assortiment kerstpakketten en zo een origineel kerstpakket bestellen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Bergschenhoek.

Creatieve kerstpakketten

Onze creatieve kerstpakketten bestaan uit een bijzonder non-foodproduct en bijpassende foodproducten. Het non-foodproduct is een item met uniek design van verschillende kunstenaars in cominatie met de foodproducten. De foodproducten hebben namelijk een verpakking met kleuren die perfect bij het design het geschenk passen. Zo vormt het kerstpakket een mooi geheel en is het geweldig om te geven, maar ook zeker een feest om te ontvangen. In de kerstpakketten zit eveneens een kaart met daarop de gedachte en boodschap achter het design en meer informatie over de kunstenaar. Op deze kaart is bovendien nog ruimte voor een persoonlijke boodschap van de directie. De creatieve kerstpakketten vallen in verschillende prijsklassen, waardoor er altijd een geschikt kerstpakket voor u en uw personeel of familie tussen zit!

Kerstgeschenk personeel

Bij ons kunt u, naast luxe kerstpakketten, ook prima terecht voor meer ingetogen kerstgeschenken voor uw relaties. Onze kerstgeschenken bestaan uit een mooi sculptuur van één van Artihoves kunstenaars en een fles wijn. U kunt eveneens voor een non-food kerstpakket kiezen, zoals een kerstbal met uniek design of een mooi sculptuur. Er is voor iedere uiting van waardering een geschikt kerstgeschenk te vinden. Voor de mooiste kerstgeschenken voor uw personeel kunt u gratis een brochure aanvragen.

Zelf kerstpakket samenstellen

Bij Artihove kunt u zelf kerstpakketten samenstellen en ze zo persoonlijk mogelijk maken als u wilt. Dit doet u door uw kerstpakketten in opdracht te laten ontwikkelen. In overleg met de kunstenaar wordt de boodschap die u aan het personeel over wilt brengen in een non-foodproduct verwerkt. De ontwikkelafdeling gaat vervolgens aan de slag om de verpakkingen en foodproducten met het non-foodproduct af te stemmen. Hierbij kan een eigen ontwerp, de huisstijl of het logo van het bedrijf in de verpakkingen verwerkt worden. Zo vormen de exclusieve kerstpakketten een mooi geheel en een blijvende herinnering aan een goed jaar. U kunt online eveneens kerstpakketten van voorgaande jaren bekijken, die voor andere bedrijven op maat gemaakt zijn. Zoals u ziet zijn ze stuk voor stuk uniek!

Online kerstpakket bestellen bij Artihove

Onderscheid uw bedrijf van andere bedrijven door uw personeel bijzondere kerstpakketten te schenken. Hiervoor kunt u terecht bij Artihove: wij bieden een ruim assortiment aan luxe kerstpakketten die u zo persoonlijk kunt maken als u wilt. U kunt al onze kerstpakketten online bestellen, maar u kunt ook langskomen in onze showroom te Bergschenhoek. Hier kunt u rustig rondkijken en de sculpturen en producten van dichtbij bekijken. Een andere manier om het uitgebreide aanbod van kerstpakketten bij Artihove te bekijken is door middel van het aanvragen van een gratis brochure. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend. Hiermee heeft u een uitgebreid overzicht van de mooiste kerstpakketten binnen handbereik.

Als u geïnteresseerd bent in een op maat gemaakt kerstpakket voor uw bedrijf s, kunt u contact met ons opnemen en een afspraak inplannen. De medewerkers van Artihove geven u graag advies en informatie om ook deze kerst tot een succes te maken!