Array ( [language] => nederlands [previous] => kerstpakketten-thema [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => category [name] => Kerstpakketten thema ) [temp_category] => Kerstpakketten thema [temp_categoryid] => 69 )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Kerstpakketten thema

Kerstpakketten thema

De bijzondere kerstpakketten in thema brengen uw boodschap
op een originele en blijvende manier over.

Geen producten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht..

Artihove biedt bijzondere en uitgebreide kerstpakketten. Verras uw relaties of medewerkers met een creatief kerstpakket: een combinatie van een bijzonder non-food item gemaakt door een kunstenaar en bijpassende food-producten. Het non-food item is een prachtig en uniek designproduct van Artihove.

Voor iedereen bieden wij trendy combinatie-kerstpakketten in diverse prijsklassen. U kunt kiezen voor een kerstpakket uit onze collectie of een kerstpakket volledig op maat. De achtergrondgedachte van het kunstzinnige geschenk wordt vermeld in een speciale kaart, die aan het pakket wordt toegevoegd. Op deze kaart is ruimte voor een persoonlijke boodschap door uw directie. Het non-food artikel kan ook worden voorzien van een eigen ontwerp, of van uw logo (vanaf 100 stuks). De verpakking van het pakket kan creatief in uw huisstijl of met uw eigen tekst worden aangepast.

Onze kerstpakketten zijn zeer persoonlijk, omdat de ontwerpen op onze non-food items uw identiteit, actuele thema’s of uw kernwaarden op een creatieve wijze weerspiegelen - al dan niet in de kleuren van uw huisstijl.