Array ( [language] => nederlands [previous] => fonteinen/price-asc/0/0/15000/all/18/0 [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => category [name] => Fonteinen ) [temp_category] => Fonteinen [temp_categoryid] => 10 )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Fonteinen

Fonteinen

Prachtige combinaties van sierlijke beelden en waterpartijen.

> Kunst voor buiten > Fonteinen
Luxe relatiegeschenken van Artihove - Geborgenheid - 014090MSB

Geborgenheid

Per stuk

€ 4.591,95

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Marie fontaine - 014277MSB

Marie fontaine

Per stuk

€ 5.801,95

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Marie fontaine - 012187MSB

Marie fontaine

Per stuk

€ 11.979,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Geborgenheid - 012653MSB

Geborgenheid

Per stuk

€ 17.968,50

U heeft geen grote tuin nodig om een mooie fontein te installeren. Er is veel mogelijk op het gebied van fonteinen, laat u inspireren door onze collectie. Een tuin is pas echt af als er een tuinfontein in staat. Waterfonteinen staan prachtig en zijn een waar sieraad voor uw tuin, maar hebben ook een rustgevend effect. Het kabbelende water van de fontein geeft u rust en ontspanning in uw tuin. Ziet u uzelf al heerlijk zitten in de tuin, met het geluid van stromend water op de achtergrond?

Belangrijk is dat u vooraf bij uzelf nagaat, welke stijl uw waterfontein voor u zou moeten hebben. Allereerst is het belangrijk dat u de stijl van uw tuin bepaalt. Is uw stijl meer natuurlijk, heeft u een design tuin of een vrolijke tuin met veel kleur? Afhankelijk daarvan kunt u kiezen voor een meer klassieke fontein of een speels design.