Array ( [language] => nederlands [previous] => goede-doelen [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => category [name] => Goede Doelen cadeaus ) [temp_category] => Goede Doelen cadeaus [temp_categoryid] => 32 )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Goede Doelen cadeaus

Goede Doelen cadeaus

Met de aankoop van deze sculpturen,
steunt u bijzondere goede doelen.

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Sophietje - 019411MSLH

Sophietje

Per stuk

€ 49,50

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Sophietje - 019102MSLH

Sophietje

Per stuk

€ 63,40

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Sophietje - 001130MSL

Sophietje

Per stuk

€ 47,80

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Johan cruijff - 012930MSLQ

Johan cruijff

Per stuk

€ 68,99

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Johan cruijff - 018926MSB

Johan cruijff

Per stuk

€ 2.244,55

Luxe relatiegeschenken van Artihove - De vrolijke clown - 000305MSBH

De vrolijke clown

Per stuk

€ 275,00

Goede doelen cadeaus

Bent u op zoek naar een cadeau met een diepere betekenis? Een geschenk dat niet alleen een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert, maar ook een blijvende impact heeft op de wereld om ons heen? Met onze goed doel cadeaus collectie kunt u zowel uw dierbaren verrassen als een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Goede doelen steunen bij een aankoop

Een kunstzinnig geschenk: de mooiste manier om een goed doel te steunen. Het sculptuur Moeder & Kind, van Corry Ammerlaan – Van Niekerk, is bijvoorbeeld ontworpen voor het Geboortecentrum Sophia. Met de aankoop van dit sculptuur steunt u moeders en baby’s die de zorg de eerste dagen zo hard nodig hebben. Ook zijn er prachtige kunstwerken vervaardigd voor De Zonnebloem en Het Luna-huis van het Rode Kruis. Geef warmte en aandacht!

Een Goed Doel Cadeau is een uniek en doordacht geschenk waarbij een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan een zorgvuldig geselecteerd goed doel. Deze speciale collectie van Artihove bevat prachtige kunstwerken, sculpturen en andere artistieke creaties die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een betekenisvolle boodschap uitdragen. Door een Goed Doel Cadeau te geven, steunt u niet alleen de talentvolle kunstenaars achter de creaties, maar draagt u ook bij aan een groter doel.

Samen de wereld een mooier maken, één geschenk tegelijk

Met een Goed Doel Cadeau van Artihove geeft u niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een bijzondere boodschap van liefde, compassie en betrokkenheid. Wacht niet langer en ontdek onze bijzondere collectie vandaag nog! Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken, één geschenk tegelijk.