Array ( [language] => nederlands [previous] => indexmain [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl )
Gratis verzending vanaf 50 Euro
Personaliseer creatieve relatiegeschenken
Doordeweeks voor 13.00 Uur besteld morgen in huis
 
Wegens Hemelvaart is de eerstvolgende bezorg-datum 31 mei
Openingstijden showroom/beeldentuin:
Maandag 12:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
 
 

                                                            

ARTIHOVE

GESCHENKEN - LIVING - KUNST IN OPDRACHT

Bij Artihove vindt u creatieve en originele kunst en relatiegeschenken
voor bijvoorbeeld een jubileum, een afscheid of als relatiegeschenk
om de ontvanger te bedanken voor de fijne samenwerking. Ook heeft Artihove
prachtige huwelijkscadeaus en geschenken voor bijvoorbeeld
een geboorte of verjaardag.

Bekijk nu onze best verkochte geschenken

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Kunst kopen voor ieder moment

Bij Artihove vindt u kunst, gemaakt door bekende kunstenaars, wanneer u op zoek bent naar een bijzonder geschenk voor uw familie, vrienden of collega's. Neem een kijkje tussen onze werken en u zult zien dat onze unieke kunst mooi is om voor uzelf te kopen, maar nog leuker om als geschenk weg te geven.

We hebben niet alleen een ruim aanbod aan geschenken. U kunt er ook voor kiezen om hedendaagse kunst te kopen welke een toevoeging zal zijn voor elke ruimte. Hedendaagse kunst heeft de eigenschap om een ruimte samen te brengen, te verrijken en een spectaculair focuspunt te zijn.

Naast onze webshop, hebben wij een fysieke showroom in Bergschenhoek. Wanneer u ons bezoekt, vergeet dan niet een wandeling te maken door onze beeldentuin. Zo kunt u de kunstwerken van dichtbij bekijken terwijl u rondloopt in het Rottemeren gebied.

Bij Artihove vindt u voornamelijk bronzen beelden, maar als u verder kijkt binnen onze categoriën, zult u zien dat we nog veel meer soorten objecten te bieden hebben. Deze werken zijn allemaal door onze kunstenaars gemaakt en zijn daardoor stuk voor stuk uniek.

Ons assortiment

Onze kunst komt voor in verschillende vormen en wordt van uiteenlopende materialen vervaardigd. Zo maken we gebruik van onder andere materialen als glas, resin en keramiek om onze producten te maken. Een aantal van deze materialen werkt beter voor kunstwerken voor het interieur en een aantal hebben de juiste karakteristieken om buiten gebruikt te worden. Een materiaal dat zowel binnen- als buitenshuis goed tot zijn recht komt, is brons.

Brons is door zijn legering van koper en tin sterker dan deze metalen afzonderlijk van elkaar zijn. Daarnaast gaat het niet roesten, waardoor bronzen beelden ook buiten goed gebruikt kunnen worden. Door de vele mogelijkheden die brons biedt, zijn veel van onze artikelen van dit materiaal gemaakt.

Meer informatie over hoe bronzen beelden door onze kunstenaars gemaakt worden, is te vinden bij onze uitleg van dit proces. Daarnaast bieden we graag meer informatie over brons en onze bronzen beelden.

Kunst kopen als cadeau

We hebben een uitgebreide collectie geschenken die ontworpen zijn om voor allerlei gelegenheden cadeau te kunnen doen. De toegewijde groep kunstenaars waar we mee werken creëren de kunstwerken vanuit een bepaald idee of gedachte.

Zo zijn er werken te vinden voor privé vieringen, zoals voor een echtpaar dat 25 jaar getrouwd is of een cadeau voor een geboorte. Tevens zijn er zakelijke cadeaus voor momenten zoals het afscheid van een collega of relatiegeschenken.

Zijn de geschenken bedoeld voor een groep mensen? Op veel van onze producten geven we korting wanneer 10 of meer stuks van hetzelfde product worden besteld. Binnen de categorieën is direct te zien voor welke producten dit geldt.

Wij willen het mogelijk maken om waardering te tonen met een persoonlijk gebaar. Dit doen wij door het bieden van kunstwerken waar jaren later nog op teruggekeken kan worden. Zo worden momenten vastgelegd en herinneringen bewaard gebleven. Daarnaast willen wij dat het met ieder budget mogelijk is kunst te kopen om als cadeau te geven. Vandaar dat onze collectie geschenken niet alleen bronzen beelden bevat, maar ook serviesgoed, sleutelhangers en sieraden maken onder andere deel uit van ons assortiment. Neem een kijkje tussen onze geschenken en vind een uniek cadeau dat een waar gevoel naar de ontvanger uitdraagt.

Om de geschenken specialer te maken, zijn er een aantal mogelijkheden deze te personaliseren. Dit kan door het toevoegen van een tekstplaatje of door hier een mooie kaart met boodschap bij mee te sturen.

Persoonlijke geschenken 

Voor een blijvende boodschap is het mogelijk om een tekstplaatje aan een ruim scala geschenken toe te voegen. Tijdens het bestelproces is te zien of een tekstplaatje toevoegen mogelijk is en wordt een voorbeeld van de grootte van het tekstplaatje zichtbaar. Hierin zijn vervolgens tekst, lettertype en in sommige gevallen logo’s toe te voegen. Voor zowel persoonlijke berichten als een zakelijk geschenk zijn deze tekstplaatjes goed in te richten. De tekstplaatjes zijn ook los verkrijgbaar voor wanneer een specifieke grootte gewenst is. Daarnaast is het in een aantal gevallen mogelijk om de sokkel of op het kunstwerk zelf een boodschap te laten graveren. Als dit mogelijk is, dan zal dat bij het bestelproces aangegeven staan.

Niet alleen onze bronzen beelden kunnen persoonlijk gemaakt worden, maar ook voor onze andere kunst bieden wij deze mogelijkheid. Zo is het een optie om een kaart toe te voegen aan schilderijen en andere objecten waarbij het toevoegen van een tekstplaatje niet mogelijk is. Deze kaart kan dan bedrukt worden met een leuke boodschap voor de ontvanger.

In alle gevallen worden onze geschenken geleverd met het CV en de motivatie van de kunstenaar die deze gemaakt heeft. Dit maakt het overbrengen van het juiste gevoel aan de ontvanger nog eenvoudiger.

Mocht ons assortiment niet bieden waar u naar op zoek bent of heeft u een specifiek idee in gedachten voor een geschenk, dan bieden we Kunst in Opdracht.

Geschenken in Opdracht

Voor een speciaal ontwerp van een geschenk bieden wij de mogelijkheid tot het laten maken van een werk in opdracht. Bij dit proces wordt met een van onze kunstenaars besproken om wat voor soort werk het gaat en hoe deze eruit moet komen te zien. Gezien onze kunstenaars verschillende achtergronden binnen het ontwerpen en vervaardigen hebben, is er altijd wel een stijl die aansluit bij de wensen van het ontwerp.

Bij deze opdrachten is te denken aan bronzen beelden, penningen of spelden die in samenwerking met de kunstenaar ontworpen worden. Grotere objecten zijn ook mogelijk, zoals werken voor kantoorgebouwen.

Om een indruk te krijgen van deze en andere mogelijkheden die er zijn voor werk in opdracht, zijn onze voorgaande projecten in te zien. Daarnaast is het mogelijk onze brochure, waarin nog meer voorbeelden van onze producten in opdracht worden uitgelicht, aan te vragen. Voor het laten ontwerpen van een werk kunt u contact met ons opnemen.

Moderne kunst

Naast onze geschenken en bronzen beelden, hebben we ook werken om wanden mee aan te kleden in zowel woning als kantoorpand. Zo bieden we fotografie en schilderijen welke elke wand speciaal maken. Onze moderne kunst omvat schilderijen en fotografie van verschillende artiesten, waardoor een prachtig spectrum aan stijlen ontstaat.

De foto wordt in kleine oplages afgedrukt, zodat dat deze werken waardevol zijn en dit ook zullen blijven.

Design kunst kopen

Om een inrichting af te maken, kunt u kiezen om design kunst te kopen. De lampen, stoelen en tafels die onder andere hier te vinden zijn, vormen gebruiksvriendelijke kunstwerken. De uiteenlopende ontwerpen zorgen daarnaast voor een toepasbaarheid in allerlei huisstijlen.

Van strakke ontwerpen tot hele speelse design, het is allemaal te vinden in de Living collectie.

Woonaccessoires

Woonaccessoires zorgen ervoor dat de inrichting tot een geheel wordt gevormd. Binnen de Living collectie is dan ook een verscheidenheid aan kleinere objecten te vinden die een mooie afwerking vormen voor zowel woning als kantoorpand. Zo zijn hier onder andere kandelaren en prachtige schalen te vinden.

Kunstbeelden in de tuin

Naast kunstwerken voor het interieur, bieden wij tuinbeelden, welke voornamelijk van brons vervaardigd zijn. Door zijn weerbestendigheid, is brons een materiaal dat goed te gebruiken is voor kunst in de tuin. Andere materialen die hier geschikt voor zijn, zijn resin of keramiek en ook deze zijn binnen onze tuinbeelden terug te vinden.

Kunstbeeld in de tuin kan subtiel en klein zijn, maar dit kan ook een prachtig middelpunt vormen. Onze fonteinen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze sculpturen worden aangesloten op een waterbron, waardoor ze het water rond gaan pompen en dit op verschillende manieren weer uitspuwen. Deze beelden gaan hierdoor een dynamisch deel uitmaken van de omgeving.

Design kunst en kunstbeelden in de tuin bieden wij in verschillende formaten, zodat het past bij de grootte van de tuin waarin het geplaatst wordt. Dit betekent niet dat een kleinere oppervlakte ervoor zorgt dat het product klein en onopvallend moet zijn. Zo kunnen onze keramieken sculpturen iedere tuin en elk balkon opvrolijken met hun bonte kleuren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende kunstwerken die wij aanbieden? Onze productpagina’s bieden de mogelijkheid vragen te stellen over specifieke werken. Wilt u liever een product van dichtbij bekijken? Kom langs in onze showroom of de bijgelegen beeldentuin!

Heeft u een werk gevonden in onze webwinkel dat u aanspreekt, dan heeft u deze na bestelling binnen 1-3 werkdagen al in huis. Voor het leveren van een meubelstuk zal contact opgenomen worden om de levering op een datum in te kunnen plannen.

 
Showroom / Beeldentuin: Maandag 12:00 uur - 17:00 uur
  Dinsdag t/m vrijdag 09:00 uur - 17:00 uur
  Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur