Array ( [language] => nederlands [previous] => alle-tuinbeelden/default/0/0/15000/all/18/72 [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => category [name] => Tuinbeelden ) [temp_category] => Tuinbeelden [temp_categoryid] => 47 )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Tuinbeelden

Tuinbeelden

Verrijk uw tuininrichting met onze tuinbeelden
en betaalbare kunst voor in de tuin!
Van tuinbeelden, fonteinen, tuinsculpturen,
tuinvogels tot glazen tuinobjecten.

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Samenwerking - 011825MSBQ

Samenwerking

Per stuk

€ 514,25

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Schouder aan schouder - 001117MSB

Schouder aan schouder

Per stuk

€ 2.087,25

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Sokkel graniet 20x20x100 cm - MSM20X20X100B

Sokkel graniet 20x20x100 cm

Per stuk

€ 786,50

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Graniet 40x40x40 cm - MSM40X40X40B

Graniet 40x40x40 cm

Per stuk

€ 786,50

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Sokkel graniet 50x50x50 cm - MSM50X50X50B

Sokkel graniet 50x50x50 cm

Per stuk

€ 816,75

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Martens, 5d racer - ADMM000001

Martens, 5d racer

Per stuk

€ 2.000,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Martens, lost cargo - ADMM000006

Martens, lost cargo

Per stuk

€ 1.750,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Martens, rode sax - ADMM000004

Martens, rode sax

Per stuk

€ 2.000,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Martens, wandelaar - ADMM000003

Martens, wandelaar

Per stuk

€ 600,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Vliet, beentjes in de lucht - NVVM008127

Vliet, beentjes in de lucht

Per stuk

€ 400,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Vliet, billen in de lucht - NVVM008126

Vliet, billen in de lucht

Per stuk

€ 650,00

Luxe relatiegeschenken van Artihove - Vliet, zomerzot buik boek - NVVM008121

Vliet, zomerzot buik boek

Per stuk

€ 400,00

Tuinbeelden

Het artistiek accentueren van uw tuin met tuinbeelden hoeft niet veel te kosten. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan betaalbare kunst voor in de tuin! Blader door onze exclusieve collectie bronzen tuinbeelden. Ontworpen met weerbestendige materialen, zijn de tuinbeelden voor buiten ook gemaakt met gedetailleerde kenmerken om elke plek tot leven te brengen. Verrijk uw tuininrichting met onze beelden en kunst voor buiten! De keuze is aan u!

Wie al eens een beeldentuin bezocht heeft, weet hoe adembenemend mooi het kan zijn, als de natuur en kunst een dialoog met elkaar voeren. Ook bij u thuis kunnen tuinbeelden zo’n indrukwekkend effect bereiken. Of het tuinbeeld gemaakt is van brons, staal of steen, creativiteit kent geen grenzen! Maar juist de grote keuze bemoeilijkt de zoektocht naar het perfecte tuinbeeld. Daarom heeft Artihove voor u een samenstelling gemaakt van de mooiste beelden voor in de tuin. In onze webshop tuinbeelden kopen is altijd veilig en betrouwbaar.

Tuinbeelden op maat

In samenwerking met u kunnen onze kunstenaars uw ideeën realiseren, zodat uw tuin perfect is en volledig naar uw wens. Bronzen tuinbeelden en stenen figuren, in de vorm van vogels of bloemen, geven uw tuin een natuurlijke uitstraling. Met kleurrijke, creatieve beelden, gemaakt van bijvoorbeeld porselein, krijgt de tuin een persoonlijk tintje. Beelden uit een mix van materialen zoals brons of zelfs zilver of goud - alles is mogelijk! We geloven niet dat kunst duur hoeft te zijn, dus ons assortiment omvat ook sculpturen voor een schappelijke en betaalbare prijs.

Unieke tuinbeelden voor uw tuin 

Wacht niet langer. Begin nu met het ontdekken van ons brede assortiment tuinbeelden op Artihove.nl. Laat u inspireren door onze collectie en transformeer uw tuin in een prachtig kunstwerk met onze unieke en kwalitatieve tuinbeelden. 

 

FAQ

Kan ik een tuinbeeld laten maken?

Naast keuze uit onze uitgebreide tuinbeelden collectie, biedt Artihove de mogelijkheid om kunst in opdracht te laten maken. Dit gaat in samenspraak met een kunstenaar. Zo kunt u uw wensen voor een tuinbeeld werkelijkheid laten worden!

Hoe maak je tuinbeelden schoon?

Het schoonmaken van tuinbeelden kan op verschillende manieren, maar is daarnaast ook afhankelijk van uw wensen. De een wil juist het beeld in originele staat behouden, terwijl de ander het juist mooi vindt dat het beeld steeds meer opgaat in de tuin. Afhankelijk van het materiaal zijn er verschillende methodes om uw tuinbeeld schoon te maken.

Zijn keramische sculpturen vorstbestendig?

Tuinbeelden van keramiek zijn niet per definitie vorstbestendig. Keramiek is namelijk poreus van nature, dat wil zeggen dat het vocht doorlaat. Bij Artihove zijn de sculpturen van vorstbestendige keramiek gemaakt. Dus uw sculpturen kunnen gewoon in de tuin blijven staan gedurende de winter.