Array ( [language] => nederlands [previous] => schalen-en-vazen/default/0/1000/15000/all/18/18 [sitename] => artihove.nl [prefix] => arti [siteid] => 41 [sitetitle] => Artihove Regina B.V. [shippingtype] => price [domain_extension] => nl [temp_referrer] => Array ( [type] => producttype [name] => Schalen en vazen ) )
betaal icoontjes
Gratis verzending
vanaf 50 Euro
betaal icoontjes
Personaliseer creatieve
relatiegeschenken
betaal icoontjes
Doordeweeks voor 13.00
Uur besteld morgen in huis
Schalen en vazen

Schalen en vazen

Stijlvolle vazen en schalen,
als blikvanger bij u thuis of als cadeau!

> Living > Schalen en vazen

Geen producten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht..

Schalen en Vaas kopen doe je bij Artihove

Een vaas kopen voor uw interieur? In onze collectie vazen en schalen vindt u verschillende ontwerpen van verschillende materialen en stijlen voor elk huishouden en elk doeleinden. Denk hierbij aan fruitschalen, bonbonschaaltjes of decoratieve schalen. Schalen zijn decoratief en ideaal voor het presenteren van fruit of accessoires. Decoreer eens een schaal met een combinatie van losse kaarsen en waxinelichthouders voor een warm en sfeervol effect. Elk seizoen kunt u de schalen weer anders decoreren. Vazen zijn er ook in vele vormen en kleuren en daarom mooi om naar te kijken. Met vazen en schalen brengt u sfeer in huis. Mooi in de vensterbank, of op tafel met een bloemetje.

Maak het persoonlijk

Uw bloemen zullen nog beter tot haar recht komen als ze in een mooie vaas staan. Kortom onmisbaar in uw interieur. Onze schalen en vazen zijn voorzien van een motivatie, dus ook perfect om cadeau te doen en een persoonlijke boodschap mee te geven.

Vaas kopen

Een vaas is een voorwerp dat een (vloei)stof kan bevatten en aan de bovenkant open is. Een vaas wordt tegenwoordig meestal gebruikt om bloemen in te plaatsen, maar kan ook zonder bloemen als versiering dienen. Vazen worden geproduceerd in porselein, aardewerk, kristal en glas. Bovendien bestaan er ook vazen in zilver, brons, roestvrij staal. Een schaal is een ondiepe kom, maar is meestal groter dan een bord. Een schaal wordt meestal gebruikt om eten in op te dienen, zoals bij een fruitschaal, maar word ook wel gebruikt voor decoratie in huis.

In het echt bekijken?

Wilt u een unieke vaas kopen of wellicht een kunstzinnige schaal? Kom dan eens langs in ons kunstcentrum op adres: Hoeksekade 162, 2661 JL Bergschenhoek en laat u inspireren voor het creëren van de perfecte sfeer voor uw huis of tuin. Ook kunt u via onze website een brochure aanvragen en eens rustig thuis op de bank de mogelijkheden bekijken. Heeft u iets moois op onze site gevonden dan kunt u dit bestellen door op ‘plaats in winkelwagen’ te drukken en uw gegevens in te vullen. Heeft u vragen over een product, de voorraad of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met onze binnendienst op telefoonnummer: 010-5296060. Zij helpen u graag verder.